”Det var verkligen katastrof – och nu är det succé”

Tommy Bitsch, vd och ägare på Heaver Bitsch Bygg, Kungsbacka

– Innan Bygglet var det katastrof, det var verkligen det. Vi körde med handskrivna lappar och miniräknare, och ändå hade vi ingen koll på projekten. I vissa projekt missade vi att registrera tid, och det är allt annat än bra för businessen. Det var ohållbart, helt enkelt.

– Med Bygglet har vi halverat bokföringsarbetet, för det första. Med kopplingen till Visma är det mycket smidigare med lönefiler och fakturor. Som ägare har Gary (Heaver) och jag järnkoll, och det är magiskt faktiskt. För det andra har vi kunnat växa med många fler snickare, men vi har inte behövt anställda någon för att lösa allt det administrativa. På bara några år har vi gått från 12 till 26 anställda.

– Utan Bygglet hade vi definitivt behövt anställa en administratör för att ha koll på allt. Det går ju till en viss gräns, sedan behöver du ett verktyg som Bygglet. Vi har fått flera av våra underleverantörer att börja med Bygglet, och de brukar bli arga över att det inte börjat med detta tidigare! För oss har det varit en succé.

Heaver Bitsch Bygg i Kungsbacka gör allt från tillbyggnad av små altaner till stora utbyggnader, renoveringar och nybyggnationer – både för privatpersoner och företag. Deras ledstjärnor är noggrannhet, kvalitet och ett personligt bemötande. 

Anställda: 26 st
Omsättning: 42 miljoner (2017)
Webbplats: www.hbbygg.se

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!