Redovisningsbyrå

Du som driver eller jobbar på en redovisningsbyrå vet väl om att du har kostnadsfri tillgång till våra gemensamma kunders Bygglet-konto! Detta för att kunna stötta våra kunder i deras verksamhet på bästa sätt.

Partner

Som Bygglet Partner har du möjlighet att få kick-back om du rekommenderar en ny kund att skaffa Bygglet. Detta gäller självklart dig som driver en redovisningsbyrå, men även dig som driver någon annan typ av verksamhet där du får frågor från kunder om att förbättra projekthanteringen. Idag har vi bl.a. Copy/Print-företag, IT-konsulter och Redovisningsbyråer som partners.

Hör av dig till vår partneransvarige Magnus Buregård, så berättar han mer!

Telefon 073-656 24 35, eller mail magnus.buregard@bygglet.com

Redan partner? Rekommendera här

Visma Administration

Koppla Bygglet direkt till Visma Administration 500,1000,2000

Visma Administration (500, 1000, 2000) är ett program för bl.a. bokföring som används av ett stort antal bokförings- och redovisningsbyråer i Sverige.

Tack vare Bygglets integration för Visma Administration 500, 1000, 2000 kan du lätt koppla ihop programmen för att underlätta arbetet med din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå.

Läs mer om kopplingar här

Fortnox

Koppla Bygglet direkt till Fortnox.

Fortnox är ett molnbaserat system för bl.a. bokföring som används av ett stort antal bokförings- och redovisningsbyråer i Sverige.

Tack vare Bygglets integration med Fortnox kan du nu lätt koppla ihop programmen för att underlätta arbetet för din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå.

Läs mer om kopplingar här

Björn Lundén

Koppla Bygglet direkt till Björn Lundén.

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Tack vare Bygglets integration med Björn Lundén kan du nu lätt koppla ihop programmen för att underlätta arbetet för din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå.

Läs mer om kopplingar här

Proffs.se

Varje månad får Proffs.se in tusentals kundförfrågningar inom en mängd olika branscher. Genom att ansluta till Proffs.se får du därför möjlighet få in fler uppdrag när just du behöver det.

Så här funkar det
Kunder beskriver vad de behöver hjälp med, sedan sammanställer Proffs.se informationen och förmedlar den till lokala leverantörer lämpade för det specifika uppdraget. När ni nås av en offertförfrågan kan ni se om det är av intresse och avgöra om ni kan hjälpa kunden och då ta kontakt.

Som Bygglet-kund så får du 20% rabatt på ditt proffs.se-paket.

Läs mer här!