Vi på Bygglet gör livet enklare för Sveriges alla kloka byggbolag.

Bygglet är ett verktyg och ett bolag. Låt oss först prata om verktyget: Bygglet är ett projektverktyg för alla små och medelstora företag i byggbranschen. Det är barnsligt enkelt att använda. Tanken är att du som byggare ska få mer tid till det viktiga (och det säger kunder att de får). Vi underlättar för våra kunder ute på byggen, så att de slipper jobba när de är lediga.

Vi tänker vara projektverktyget för de många kloka byggbolagen, inte för de allra största. Redan idag är över 2 000 små och mellanstora bolag i byggbranschen kunder till oss (de omsätter från 2 till 200 miljoner).

Låt oss snacka om oss som bolag:

Bygglet är ett startup-bolag som växer fort: vi har gått från 3 till nära 40 medarbetare på några få år. Omsättningen har följt samma kurva; 2017 omsatte vi över 32 miljoner SEK. När Financial Times listade de 30 starkast bolagen i Norden, då fanns vi med på listan. Och tre år i rad har Dagens Industri utnämnt oss till Gasell, det vill säga ett verkligt lönsamt företag som växer snabbt. Allt det här är vi såklart stolta över. Det visar att vi är stabila och snabba i fötterna.

På Bygglet är vi schyssta, hjälpsamma och okrångliga. Vi hjälper dig som är kund, och vi hjälper varandra. Här går det utmärkt att växa och byta roll inom bolaget. Här ser vi varandra; till exempel har vi en växande vägg med fotografier och namn på alla medarbetare. Alla är lika viktiga: systemutvecklare, kvalitetssäkrare, säljare, ekonomiansvariga, support och marknadsförare.

Våra kunder berömmer oss för att vi förstår byggbranschens utmaningar - och verkligen vet hur ett projekt är upplagt och fungerar. De uppskattar också att vi är generösa med vår kunskap, och att utbildning och support alltid ingår.

Kort sagt: vi erbjuder byggbranschen det projektverktyg som befriar från pappersarbete och tappade timmar. Med Bygglet kan du som byggare fokusera på det du är verkligt bra på, och därmed dra in fler jobb. Vi vill jobba för dig!

Besöksadress Göteborg

Bygglet AB
von Utfallsgatan 1
415 05 Göteborg

Besöksadress Stockholm

Bygglet AB
Isafjordsgatan 39 B
164 40 Kista

Besöksadress Malmö

Bygglet AB
Stadiongatan 65
217 62 Malmö

Försäljningschef
Magnus Buregård
magnus.buregard@bygglet.com 073-656 24 35
Produktägare
Tobias Fransson
Support
Simon Olinggårdh
Support
Nicklas Edvardsson
Kundansvarig, Eftermarknad
Michaela Bååt
Kundansvarig, Eftermarknad
Malin Lindelöf
Systemutvecklare
Jonas Lundgren
Support
Johan Häggström
Testare
Jerry Ferm
Kravhanterare
Pernilla Hilmersson
pernilla.hilmersson@bygglet.com
Systemutvecklare
Hans Wicktorin
Systemutvecklare
Viktor Knutsby
Systemutvecklare
Erik Holmström
Support
Emil van Wijngaarden
Support
Arvid Lundgren
Systemutvecklare
Annika Kjellandsson
Testare
Andre Shahwan
Systemutvecklare
Martin Wangel