Upp till 1,21kr/litern på diesel med Xapro

Xapro samlar köpkraften hos dig och hundratals andra små och medelstora företag. Tillsammans får vi inköpspriser som bara miljardbolagen har möjlighet att förhandla fram. Bättre avtal med större rabatter – en fair deal.

Läs mer och anmäl dig här!

Genom samarbetet mellan Xapro, Bygglet och Preem har vi kunnat växa oss starkare och få till ännu bättre rabatter inom bland annat drivmedel. Och det innebär mer pengar över på sista raden för dig och ditt bolag. 

Xapro startades med grundtanken att det ska var enkelt att tjäna pengar, så därför tar det bara en minut att bli medlem och det kostar ingenting för dig & ditt bolag. Du förbinder dig heller inte till någonting!

Vi är väldigt stolta över att direkt i detta samarbete med Xapro kunna erbjuda alla Bygglets kunder 105 öre i rabatt per liter diesel, 60 öre i rabatt på Bensin/E85 och 15% rabatt på biltvätt, bilkem och tillbehör.

Ett företag med 10 skåpbilar som kör ca 3000 mil om året och tvättar bilen en gång i månaden tjänar ca 40 000 kr om året, bara genom att lägga en minut på att bli medlem hos Xapro. Det blir inte enklare.

Xapro kommer fortsätta förbättra villkor och förhandla nya rabattavtal varje dag för dig & ditt bolag, 365 dagar om året. Som medlem i Xapro och kund hos Bygglet kommer du inte missa några bra deals för att spara pengar!

Läs mer och anmäl dig här!