Så lyckas du med firmans tvärtom-nyårslöften

Digital detox är för folk utan affärssinne. Ditt nyårslöfte, däremot, stavas MER skärmtid! För att lyckas som företagare behöver du nämligen träda in i upp-och-ner-vända världen. Några som fattat det här med tvärtom-nyårslöften är startupen Ace Construction & Design.  

Vanligt folk har som nyårslöfte att gå ner i vikt. Företagare vill istället VÄXA. Men den firma som inte använder Bygglet för att fixa sina tvärtom-nyårslöften riskerar att göra det onödigt jobbigt för sig.

Här berättar en av ägarna till nystartade Ace Construction & Design, som skapar bygghandlingar åt telecombranschen, hur han tacklar två vanliga tvärtom-nyårslöften:

Hallå Eric Nilsson! Vad gör ni för att…

… VÄXA i storlek?

– Vårt ”nyårslöfte” är att vi ska få en stabil grund att stå på till att börja med. Sedan ska vi utöka verksamheten och bygga en liten fabrik för högkvalitativa bygghandlingar för ledande nätägare och entreprenörer i Norden.

– För oss är Bygglet en förutsättning för att hålla koll på ekonomi och projekt. Jag hade i alla fall inte antagit utmaningen att växa utan ett digitalt verktyg, det skulle vara en för tung administrativ börda, säger Eric.

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!

… ÖKA skärmtiden?

­– Nu när vi startade bolag i egen regi tog vi beslut tidigt att allt skulle vara digitaliserat, just för att slippa sitta med den manuella hanteringen. Bygglet var ett helt naturligt val. Jag och övriga delägare hade en del erfarenheter av Bygglet och är nöjda sedan tidigare, säger Eric.

Numera sköter de allt som rör inköp, tidrapportering och kundfakturor ”i datan”.
– Bygglet hjälper oss att hantera inköp, följa upp fakturor, attestera kostnader och genomföra betalningarna, och vi får det enkelt sammanställt. Bygglet är dessutom ett smidigt sätt att hålla koll på alla kunder och kontaktuppgifter.