Tobbe tipsar: Automatisk uppföljning av offererade timmar!

Visste du att du i Bygglet kan få automatisk uppföljning på om dina offererade timmar stämmer mot verkligheten? Allt du behöver göra är att redan i din offert ange hur många timmar du har räknat på. Då får du automatiskt uppföljning på detta i vyn “Nedlagd arbetstid”.

Så här gör du:

Om du sätter enheten “Timma arbete” på de rader som avser arbetskostnad och även fyller i ett antal så kommer det antalet automatiskt följa med till översikten.

Bredvid den uppskattningen får du också reda på antalet faktiskt nedlagda timmar och personalkostnaden vilket innebär att du får stenkoll på hur väl utfallet blev på arbetstiden både i antal timmar och i pengar!

Självklart kan du i offertläget välja att endast visa delsummor för kund. Då ser bara du den informationen. Dubbelkolla alltid i PDF-en på högersidan, så ser du hur det kommer se ut för kunden.

Uppdatering av apparna

Snabbare inloggning, förbättring av stabiliteten och buggrättningar kommer underlätta för dina anställda ute i fält, så att de kan koncentrera sig på sitt arbete.
Vi har börjat rulla ut nya versioner av apparna som kommer åtgärda de problemen som uppstod strax innan jul. Först ut är androidversionen så håll utkik på Google Play för att uppdatera när den kommer ut, då kommer det gå utmärkt att ladda upp bilder via appen igen och ni slipper logga in via mobilens webbläsare. Versionen till iPhone kommer inom 1-2 veckor beroende på hur snabbt Apple kan godkänna den för uppladdning.

PS. Ni missade väl inte att vi släppte funktionen med arbetslag innan jul? Läs gärna mer om det här, vi kommer inom kort också med denna funktionalitet inne på projekt så att ni kan ange behörigheterna utifrån era arbetslag.

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!