Tobbe tipsar – Du missar väl inga intäkter?

Så här i januari vill jag både tipsa och ta emot tips från er! Jag vill säkerställa att ni inte missar några fakturor, berätta om nyheter i Bygglet och det bästa av allt, ta emot tips direkt från er som längtat efter EDI-följesedlar i Bygglet!

1) Undvik missar i faktureringen
Nu när vi börjar nytt år så är det ju skönt att känna att vi ligger i fas med fakturering och inte börjar 2020 med att ta igen missade slantar från 2019. I Bygglet finns självklart bra stöd för att hålla koll, men vi har upptäckt att några missar hur lätt det är!

Om ni står i projektfliken och väljer undermenyn “Faktureringsöversikt” så ser ni översikten som visar hur ni ligger till i faktureringen. Kika på “Avslutade” projekt, så ser du direkt om det är tomt på diffarna längst ut till höger. Om inte, finns här pengar att hämta! Den här kollen är ju bra att göra löpande för att enkelt se att inget missas i faktureringen. 

Diffar i faktureringsöversikten


2) Årsvyn på plats i Projektplaneringen

I övrigt vill jag också påminna om att vi har nu släppt ut årsvyn i projektplaneringen som ligger som en öppen beta i systemet. Gå gärna in och prova medans vi bygger. Härnäst kommer vi sätta tänder i möjligheten att dela upp projekten i moment och möjligheten att exportera en tidplan. Du behöver inte oroa dig över att vår betaversion är svajig. Den är skarp och det du arbetar med sparas. Att den ligger i Beta, innebär att vi inte anser oss helt klara med funktionaliteten. 

3) Tobbe behöver EDI-tips
Vi jobbar också med att få till en bra lösning för EDI-följesedlar, vi har kommit ganska långt i hur vi tänkt att det skall funka i systemet. Men! Jag vore väldigt tacksam om du som väntar extra mycket på denna funktionalitet, skulle vilja skriva till mig och beskriva hur du önskar att följesedlarna skall funka i Bygglet och vad du vill få ut av funktionen? 

Jag har eventuellt inte möjlighet att återkoppla på alla mail i detalj, men lovar er att detta kommer vara guld värt för oss när vi sätter oss och målar ihop funktionen innan vi utvecklar den. Så skicka din input till tobias.fransson@bygglet.com, tack på förhand!