Tobbe tipsar – En julklapp från Bygglet!

Som julklapp till er lanserar vi “Arbetslag”! Det kommer att underlätta för alla er som har flera team ute på jobb samtidigt. Jag vill också lyfta upp några bra saker att komma ihåg inför årtsskiftet runt ROT/RUT samt nya projektnummer.


Använd Arbetslag för att underlätta attesteringen!

Som julklapp till er lanserar vi “Arbetslag”! Det kommer att underlätta för alla er som har flera team ute på jobb samtidigt. Du skapar enkelt upp arbetslag genom att fördela din personal till olika grupper. Då ser din arbetsledare enbart sitt eget gäng när hen skall gå in och attestera deras tid. Ni kommer hitta funktionen under “register” och “arbetslag”, när ni skapat arbetslagen kan ni sedan filtrera efter detta vid tidregistreringen. Funktionen kommer finnas tillgängligt i ert system under kommande vecka.

Vi är också i full färd med utvecklingen av Planeringskalendern och Arbetslag är en viktig förutsättning i det arbetet då det filtret är viktigt i funktionen. Så på Bygglet hoppas vi på att kunna dela ut fler julklappar hela året alltefter.

Glöm inte rätt datum för ROT/RUT fakturor!
Om du (eller din kund) vill att ROT/RUT avdragen skall hamna på 2018, är det superviktigt att förfallodatum är senast 2018-12-31. Omvänt gäller såklart, att om kunden vill ha ROT/RUT-beloppet på 2019, så behöver förfallodatum vara i januari, tänk också då på att fylla i ROT/RUT-beloppet i projektet under 2019.

Nya projektnummer för 2019?
Vi hjälper jättegärna till att skapa en ny nummerserie för dina projekt 2019. Så om du vill byta ut dessa är det toppen om du kontaktar oss direkt via mail på support@bygglet.com.

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!