Tipsa Tobbe! Var med och tyck till om Resursplanering

Ingen har väl missat att vi nu släppt resursplaneringen och det känns otroligt spännande att vi nu levererat en så efterfrågad funktion, jag hoppas att ni kikat på funktionen och att den kommer väl till användning!

Vill därför passa på att be om er hjälp i vilka funktioner som skulle kunna göra den ännu bättre! Vi vill ju försöka sitta och gissa så lite som möjligt på vad som skall byggas in i systemet och där är er input jätteviktig. Så har ni önskemål kring Resursplaneringen så skicka gärna in dessa till supporten så kommer vi gå igenom dessa och senare implementera de mest önskade funktionerna.

Ny funktionalitet gällande formulär!

Nu på torsdag släpper vi ny funktionalitet i formulär, helt byggda efter era önskemål. Nu kommer utförda formulär vara läsbara för all personal. När personal exempelvis fyller i sin riskanalys, så kan också andra som kommer till arbetsplatsen läsa den direkt i appen under projektet. Givetvis går det också att ställa in att dölja så att inte alla formulär är tillgängliga för alla.

Vi jobbar just nu med en inställning som gör att de formulärsmallar ni önskar går att lägga in som standard på ett projekt så att varje gång ni skapar ett projekt så finns redan de formulär ni önskar där. När den är släppt och klar kommer vi meddela detta! Utöver dessa två nämnda funktioner så kommer vi göra ett par till, men jag återkommer med mer om detta längre fram.

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!