Vi söker en serviceinriktad ekonomiadministratör

Bygglet befinner sig i en expansiv fas och inom området för administration & fakturering har vi behov av en ekonomiadministratör. Vi värnar om våra medarbetare och våra ledord är frihet, trygghet och generositet. Våra framgångar har länge byggt på att vi på djupet tar alla mindre och medelstora byggföretag på största allvar för att möta deras behov. Hjärtat i verksamheten handlar om att förenkla hantverkares vardag och göra dem mer framgångsrika och lönsamma. 

Om Bygglet
Bygglet är ett mjukvaruföretag med missionen att bli hantverkarnas viktigaste verktyg. Vi tillhandahåller ett molnbaserat projektverktyg som hanterar alla delar kring kundernas projekt – från offert till faktura. Vi hjälper våra kunder att bli bättre, effektivare och framför allt, få mer tid till sin egen verksamhet. Hos oss är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vi är i ständig utveckling och tillväxt, vi är Gasellföretag för tredje året i rad, och söker en kollega som tar ansvar och hanterar vår avtalshantering, kundfakturering, svara i växeln och tar ansvar för vårt kontor. Tjänsten innefattar även en hel del kundkontakter. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du arbetar med samtliga avdelningar samt även får möjlighet att knyta kontakt med våra kunder. Vi är ett härligt gäng som sitter i fantastiska lokaler vid expanderande Gamlestan i Göteborg. 

Om rollen
Som ekonomiadministratör kommer du arbeta självständigt. Du tar ansvar för vår avtalshantering, kundfakturering, växel och kontor. Du stöttar även upp företagets helpdesk och svarar på frågor från kunder och säljare kring avtal, beställningar och fakturor. Du kommer vara behjälplig med administrativa uppgifter i övrigt som kan förekomma på ett kontor. Du driver på och utvecklar ditt ansvarsområde för administration och kontor självständigt, men självklart i samarbete med närmaste kollegor. Du kommer ha ett nära samarbete med ekonomiansvarig där tjänsten kommer att utvecklas efter hand. Dina primära arbetsuppgifter är:

  • Avtalshantering
  • Fakturering
  • Ansvarar för växeln och posten
  • Inköp och kontaktperson för leverantörer av administrativa tjänster
  • Kontorsansvarig

Du som söker
Vi söker dig som har erfarenhet av administration med ekonomikunskaper. Som person tycker du om att arbeta i en stöttande roll till resten av verksamheten och är inte rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter efterhand. Du ska också trivas i rollen att få alla att känna sig Välkomna till vårt kontor vilket gäller såväl kunder, leverantörer samt kollegor. Du behöver vara beredd på att hjälpa till med att både duka fram kaffe och ta emot besökare vid behov och se till att det är ordning och reda. Du har god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt i såväl svenska som engelska, då du i rollen som ekonomiadministratör har många kontaktytor och bemöter såväl kunder som kollegor internt.


Placeringsort
: Göteborg

Start: Enligt överenskommelse

Omfång: 100 %

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan:  
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christine Elfving, Ekonomichef på
0770-17 65 47 eller christine.elfving@bygglet.com

Du skickar din ansökan genom att maila christine.elfving@bygglet.com senast 7 oktober.