Så firar de 1 000 projekt med Bygglet-fest och utmaning

“Det går inte en dag utan att vi använder Bygglet – allihopa”. Det säger Thomas Enström, som tillsammans med brorsan Magnus driver MT Enström Bygg & Våtrum i Uppsala. När företaget nyligen nådde till projektnummer 1000 i Bygglet bestämde de sig för att fira. Föga visste de att en utmaning väntade.

Hej Thomas! Hur sjutton föddes idén om en Bygglet-fest?

Vi har 12 anställda och tycker att det är viktigt att hitta på grejer ihop. Inför jul planerade vi för en after work och samtidigt närmade vi oss vårt tusende projekt i Bygglet. Då tycker vi att det var lämpligt att ha det som tema.

Och hur blev kvällen?

Den blev jättebra verkligen. Vi var här på kontoret och spelade biljard, poker, dart och hockeyspel. Och så lagade vi ett helt julbord och hade quiz med frågor om Bygglet. Senare drog vi vidare ut på stan.

Men först blev ni väl utmanade? Berätta!

Ja, Tobias och resten av supportgänget på Bygglet skickade en film, där de gratulerade och utmanade oss att bygga en lika snygg mänsklig pyramid som deras. Självklart antog vi utmaningen, och jag tror nog att vi vann. Eller … det är en tolkningsfråga såklart. Vi nådde taket i vårt lager!

Vad är det bästa med Bygglet, tycker du?

Det är att allt är samlat. På både små och stora projekt är det lika enkelt att se alla tider och fakturor. Det går inte en dag utan att vi använder Bygglet – allihopa. Jag har mycket svårt att se att vi någonsin kommer byta till något annat. Dessutom har de en väldigt bra support, där alla verkar kunniga och kan snabbt ge svar.

När firar ni nästa gång?

Vecka 6! Då ska vi till Vemdalen hela gänget och åka skidor och skoter. Det är inte otroligt att vi skickar en video med en utmaning i retur till Bygglet-gänget då, haha.

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!