Redovisningsekonom till Bygglet

Bygglet befinner sig i en expansiv fas och inom området för redovisning & bokföring har vi behov av en redovisningsekonom. Vi värnar om våra medarbetare och våra ledord är frihet, trygghet och generositet. Våra framgångar har länge byggt på att vi på djupet tar alla mindre och medelstora byggföretag på största allvar för att möta deras behov. Hjärtat i verksamheten handlar om att förenkla hantverkarnas vardag och göra dem mer framgångsrika och lönsamma.

Om Bygglet

Bygglet är ett mjukvaruföretag med missionen att bli hantverkarnas viktigaste verktyg. Vi tillhandahåller ett molnbaserat projektverktyg som hanterar alla delar kring kundernas projekt – från offert till faktura. Vi hjälper våra kunder att bli bättre, effektivare och framför allt, få mer tid till sin egen verksamhet. Hos oss är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vi är i ständig utveckling och tillväxt, vi är Gasellföretag för tredje året i rad, och söker en kollega som tar ansvar och hanterar vår ekonomi, redovisning, bokföring och lön. Tjänsten innefattar även ledarskap för en ekonomiassistent. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du arbetar med samtliga avdelningar samt även får möjlighet att knyta kontakt med våra kunder. Vi är ett härligt gäng som sitter i fantastiska lokaler vid expanderande Gamlestan i Göteborg. Hos oss sätter medarbetarna sina egna begränsningar och vi erbjuder ett flexibelt arbete i såväl tid som arbetsuppgifter.

Om rollen

Som redovisningsekonom kommer du arbeta självständigt, du tar ansvar för löpande bokföring, avstämningar och bokslut. Du driver på och utvecklar ditt ansvarsområde för redovisning och bokföring självständigt. Dina primära arbetsuppgifter är:

● Budgetarbete
● Löpande bokföring
● Bokslut
● Fakturering
● Årsredovisning
● Ev koncernredovisning
● Skatter, moms
● Kundkontakter gällande betalningar, div avtalsfrågor mm

Du som söker

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi och som arbetat minst tre år inom redovisning. Du sätter din egen agenda, driver framåt, levererar kvalitet och agerar givet för våra kunders och företagets bästa. Som person tycker du om att arbeta i en stöttande roll till resten av verksamheten och är inte rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter efterhand. Du ska trivas i rollen med kundkontakt och klara av att arbeta med frihet under ansvar. Det är också en fördel om du arbetat med koncernredovisning samt tidigare haft en ledande befattning. Vi ser dessutom det som en stort plus om du är intresserad av HR relaterade frågor. Du har god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt i såväl svenska som engelska.

Placeringsort: Göteborg

Start: Enligt överenskommelse

Omfång: 100 %

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan:
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Konyi, VD på 0705-244688 eller hanna.konyi@bygglet.com

Du skickar din ansökan genom att maila hanna.konyi@bygglet.com