Proffsvärvaren Magnus: “Jag hade rekommenderat Bygglet även utan kickback!”

Rekommendera Bygglet till dina branschkollegor – och få rabatt på din nästa årsavgift. Genom åren har Magnus Eriksson på JME Byggservice AB samlat ihop kickback som betalat nästan ett helt års användande av Bygglet. 

För varje ny kund du ger Bygglet får du 20 % av den nya kundens licensavgift första året i form av rabatt på din nästa årsavgift. Fler tips kan alltså ge mer pengar tillbaka – och nya, nöjda kunder.   

Hallå Magnus, du har ju rekommenderat Bygglet till flera branschkollegor, hur kommer det sig?
– Bygglet är klockrent! Ända sedan jag fick en demonstration av Bygglets säljare och provade systemet så har jag varit såld. Trots att jag har ett väldigt litet företag och använder en bråkdel av systemet så har det underlättat något enormt. Jag vill helt enkelt dela med mig till andra för att underlätta deras vardag och arbetsdag. Svårare än så är det egentligen inte.

Du har ju faktiskt tjänat en hacka på tipsen också, vad tycker du om det?
– Tycker jag att något är bra så marknadsför jag det gärna. Jag hade rekommenderat Bygglet även utan kickback eftersom det är så jädra bra! Sen är det klart att kickbacken är helt fantastisk, men det är inte därför jag gör det. 

Hur brukar en rekommendation gå till?
– Det börjar helt naturligt med att jag tjötar med folk och inser att det inte fungerar helt smärtfritt med pappersarbetet och att de inte har ett fungerande system. Då är det ju bara att ärligt berätta om Bygglet och hur det hjälpt mig. 

– När jag vet att det finns ett behov och intresse har jag ibland ringt direkt till min kontakt på Bygglet, eller klickat i på hemsidan att Bygglet ska höra av sig till företaget. Smidigt och enkelt!  

Kan det kännas jobbigt att rekommendera?
– Nej, tvärtom. Det går av sig självt. I stort sett har alla jag rekommenderat hoppat på tåget för att de också sett att Bygglet är riktigt bra. Sedan är det skönt att veta att de inte kommer utsättas för något påfluget sälj.

Så, varför ska fler börja rekommendera Bygglet?
– Alla vinner på att du rekommenderar Bygglet! Har du samma känsla som jag har inför Bygglet? Då har du inget att förlora. 

JME Byggservice AB ligger i Skepplanda och bedriver verksamhet längs med västkusten inom bla nyproduktion av fastigheter och ombyggnationer. Företaget har 2 medarbetare.

Tipsa om oss - spara tusentals kronor

För varje ny kund du ger oss får du 20 % av den nya kundens licensavgift första året – i form av rabatt på din nästa årsavgift hos oss!