Missa inte förhandstitten på vår resursplanering och förbättringar i appen!

Ladda upp flera bilder på iPhone

Vi släppte i början av veckan ut en ny version av vår app på App Store för iPhone, det är en del småjusteringar som ex. bättre stöd för Google Maps och att bilagor nu laddas ner till telefonen . Vi lade även in en väldigt önskad funktion sen tidigare och det är att nu kan ni ladda upp flera bilder samtidigt från iPhone! Tänk bara på att om ni laddar upp en större mängd bilder kan det vara bra att säkerställa just så att ni har bra 4G-täckning eller Wifi då filstorleken lätt springer iväg med bilder.

Förhandsvisning av resursplaneringen

Jag tänkte faktiskt använda utrymmet här för att visa några skärmklipp på vår resursplanering som är på gång här nu och inte alls långt borta!

Här på bilden nedan har vi planerat in två projekt på Arvid under måndagen och även ett projekt på Felix, den lilla rutan som syns är den informationen jag får om min planering när jag håller muspekaren över.

På den andra bilden nedanför så har vi vyn där vi kan lägga till och redigera våra planeringar samt se alla i en lista under veckan som finns på den aktuella personen. Du kan även lägga in frånvaro i planeringen för att se vilken tillgänglig personalstyrka som finns. Givetvis kan du klicka direkt i kalendern för att lägga till en planering också.

Detta är den första delen av vår planeringsfunktion som utgår just från resurserna, framöver kommer vi också bygga in en projektplanering där vi istället planerar ut projekten. Denna del kommer dock släppas först och separat, en del arbete kvarstår innan den är helt klar men som ni ser så har vi kommit en bra bit på vägen och det är inte alls långt borta.

Vi är jättestolta över den här funktionen och jobbar stenhårt för att få ut den så fort som möjligt till er kunder, vi hoppas och tror att ni kommer uppskatta den lika mycket. Givetvis kommer vi återkomma med guider och mer information när det närmar sig release!

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!