Ny funktionalitet gällande Formulär

Egenkontroller, Checklistor och Riskanalyser

Lanseringen av Formulär innan jul har varit en succé och nu vill vi underlätta ytterligare för att göra jobbet mer effektivt och enkelt. Det mesta kring Formulär är en “inställningsfråga”!

• Formulärsmall automatiskt som standard på Projekt

Äntligen slipper du lägga upp formulär om och om och om igen! Har du ett återkommande formulär på dina projekt, kan du nu via en enkel inställning se till att de automatiskt läggs till varje gång ett nytt projekt skapas.

Under “inställningar” markerar du att mallen skall användas som standardmall och antalet mallexemplar som skall genereras vid skapandet av ett nytt projekt. När projektet sedan sparas får formuläret status “Pågående” och blir tillgängligt för personalen i appen. Läs mer här.

• Kommentarsfält läggs till automatiskt för frågekomponenter

För frågekomponenterna finns nu ett nytt fält där det är möjligt att ange en kommentar för aktuell fråga/kontrollpunkt. Kommentarsfältet aktiveras per automatik när du lägger till en ny frågekomponent och kommentaren kommer även att visas på pdf:en och i Fyll-i-läget för administratören. Läs mer här.

• Planera och lägg till Formulär, utan att låsa tidsregistreringen genom att ange ett slutdatum

Många har efterfrågat möjligheten att kunna planera och koppla sina formulär till ett projekt utan att låsa tidsregistreringen. Nu kan du själv välja vilket datum formuläret skall vara utfört och inskickat. Läs mer här.

• Formuläret är automatiskt “Tillgänglig för alla”

Nu är det möjligt för alla som har behörighet till projektet att fylla i ett formulär, dvs formuläret är tillgängligt för alla att fylla i, även om en annan person redan börjat arbeta med det. Inställningen är automatiskt aktiverad, vilket innebär att all personal som har behörighet till projektet, både kan se och fylla i formuläret samt skicka in det (enligt först till kvarn principen). Läs mer här.

Vill du aktivera Formulärstjänsten för endast 199kr/mån?

Ring vår support, 0770-17 65 60 eller maila support@bygglet.com, så ser vi till att få dig upp på banan.

Se formuärsfunktionen här!