”Jag fastnade direkt – det här var precis vad vi ville ha”

Niclas Decoy, arbetsledare på Erlings Kakel, Lerum

– Innan Bygglet kunde vi glömma att fakturera för småjobb, eftersom vi inte hade någonstans att lägga in dem. Både timmar och material gick ibland till spillo; vi hade bristande koll på vad som gick in och ut på lager.

– Med Bygglet har vi hittat ett system som passar oss. Vi fastnade direkt för tidsrapporteringen, som gör att vi får in alla timmar på rätt projekt, och vi slipper lappar som inte går att tyda. Vi har till och med bytt redovisningsfirma, så att vi kan knyta samman Bygglet med Fortnox – det är en stor fördel.

– Utan Bygglet hade vi inte ha vuxit ihop till den enhet som vi på företaget är idag. Nu är vi mycket mer noggranna och får ett större förtroende för det vi gör. Allt är mer professionellt, och också enklare för oss. Vi får direkt veta att vi har gjort ett gott jobb – det är det bästa med alltihop!

Erlings Kakel i Lerum renoverar badrum, kaklar hallgolv och sätter kakel i kök. Företaget är grundat 1995, och deras mål är alltid att leverera ”plattsättning i världsklass”.

Anställda: 19 st
Omsättning: 16,7 miljoner (2015)
Webbplats:
 www.erlingskakel.se

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!