”Bygglet ger oss ett försprång gentemot konkurrenterna”

Mikael Gullberg, företagsledare på Göteborgs Måleri & Co

– Innan Bygglet blev det mycket dubbelarbete. Framförallt fick vi lägga mycket tid på att skanna in leverantörsfakturor, hantera papper och att koppla ihop allt med rätt projekt för vidarefakturering. En del föll mellan stolarna, och vi kunde missa att fakturera för något jobb eller inköp.

– Med Bygglet har vi ordning och reda. Vi vet vad som ska göras och vad är gjort. Då kan vi också fakturera allt korrekt. Numera får vi alla våra leverantörsfakturor inskannade; något som sparar oss mycket tid och pengar. Jag uppskattar också hur enkelt det är att skicka fakturor till bokföring, och att vi därmed slipper höga bokföringskostnader.

– Utan Bygglet hade saker fortsatt att falla mellan stolarna ibland. Bygglet ger oss en konkurrensmässig fördel i branschen. Därför tar det emot att rekommendera det till andra måleriföretag här i Göteborg, haha – men jag gör det ändå!

Göteborgs Måleri & Co i Mölndal erbjuder målning och tapetsering till byggföretag, landsting och kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Företaget är grundat 1989, och arbetar efter devisen ”alla arbeten är viktiga – vi vill ha nöjda kunder”.

Anställda: 32 st
Omsättning: 45 miljoner (2015)
Webbplats: 
www.goteborgsmaleri.se

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!