”Äntligen har vi ett verktyg som förenklar och sparar tid för oss”

Mihkel Laks, vd på GÖAF Bygg, Göteborg

– Innan Bygglet testade vi ett par andra verktyg, men de var krångliga att förstå sig på, och inte anpassade för oss. Mina medarbetare förstod inte hur de skulle rapportera tid, så jag fick ändå jaga på för att få in timmarna. Det i sig var tidsödande. Det blev mycket handpåläggning, och jag saknade överblick över pågående projekt.

– Med Bygglet är det mycket smidigare att följa upp varje projekt. Jag kan enkelt se arbetade tid, hur vi ligger mot budget och vi kan föra dagböcker som dokumenterar vårt arbete. Och så är allt samlat på ett digitalt ställe – och alla dokument är kopplade till rätt projekt. Det sparar tid och förenklar för oss.

– Utan Bygglet skulle vi ha varit beroende av flera verktyg för att ha samma ordning. Det hade blivit förvirrande och för svårt, och saker hade lätt fallit mellan stolarna. Vi behöver ETT verktyg som håller ihop allt, för att kunna samordna och ha koll på all information.

GÖAF Bygg i Göteborg planerar, bygger och renoverar villor och småhus för privatpersoner. Grunden i företaget är kärleken till trä. GÖAF drivs sedan 2014 av Mihkel Laks. 

Anställda: 3 st
Omsättning: 5,5 miljoner (2017)
Webbplats: www.goafbygg.se

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!