Samarbetspartners

Som kund hos Bygglet får du inte bara tillgång till vårt system utan också tillgång till ett större nätverk av förmånspartners och samarbetspartners

Idag arbetar vi tillexempel tätt med ett hundratal redovisningsbyråer och har ett rabatterbjudande för dig som är bygglet-kund och blir proffs-kund. Dessutom anordnar vi eller deltar på event och utbildningar tillsammans med flera branschorganisationer.

Förmånspartners

Proffs.se
Varje månad får Proffs.se in tusentals kundförfrågningar inom en mängd olika branscher. Genom att ansluta till Proffs.se får du därför möjlighet att få in fler uppdrag just när du behöver det.

Så här funkar det
Kunder beskriver vad de behöver hjälp med, sedan sammanställer Proffs.se informationen och förmedlar den i form av en offertförfrågan. Ni kan då se om det är av intresse och avgöra om ni kan hjälpa kunden och då ta kontakt.

Som Bygglet-kund så får du just nu 50% rabatt på ditt proffs.se-paket.

Ta del av rabatten

Redovisningsbyråer

Behöver du en ekonomiansvarig på heltid, deltid eller under en kortare period? Vi jobbar hela tiden tätt med en mängd redovisningsbyråer över hela Sverige som har blivit utbildade och insatta i Bygglet.

Så här funkar det
På Bygglet har vi ett Customer Success Team som ser till att du får ut det mesta möjliga av Bygglet. Kontakta någon av dessa personer eller vår support för att få veta mer om vilka redovisningsbyråer vi har ett samarbete med i just ditt geografiska område!

Idag har vi partneravtal med över 200 redovisningskonsulter.

Ta reda på mer
Branschorganisationer