”Bygglet besparar oss en väldig massa pappersarbete”

Mattias Laakso Nilsson, vd på Glasmästarna i Skåne

– Innan Bygglet hade vi inte överblick på våra projekt. Vi jobbar med cirka 150 aktiva projekt på samma gång, och hade inget system för att ha koll på allt och alla i dessa projekt. Vi var i desperat behov av något som löste det problemet.

– Med Bygglet har vi blivit mycket effektivare. Killarna ute i fält kan stämpla in sin tid direkt när de är färdiga med ett jobb; det besparar oss en väldig massa pappersarbete och gör det enkelt att fakturera. Med rätt offert och arbetsorder blir också uppdragen tydligare. Numera behöver den anställde bara projektnumret, så vet han exakt vad som ska göras.

– Utan Bygglet hade vi inte kunnat vara lika proffsiga i mötet med våra kunder. När vi nu beställer hem glas märker vi allt med rätt projektnummer i Bygglet. När en kund vill veta hur det går med deras glas kan vi direkt se ärendets status. Med all dokumenthantering på samma ställe har vi verkligen koll på projekten!

Glasmästarna i Skåne har noga utvalda produkter och tjänster inom glas, både för inne- och utemiljöer. Företaget är grundat 1991 och finns i Ystad, Borrby och Sjöbo. De vill alltid hitta en lösning på kundens önskemål, och har som motto att ”ingenting är omöjligt förrän vi prövat det”. 

Anställda: 8 st
Omsättning: 9,8 miljoner (2015)
Webbplats:
www.glasmastarna.nu

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!