”Koll på faktureringen underlättar jättemycket”

Martin Larsson, vd på Accept Byggnads, Västra Frölunda

– Innan Bygglet saknade vi ett smidigt sätt att hantera leverantörsfakturor. Jag hade inte heller tydlig koll på alla våra projekt. Jag tvingades ha mycket information om projekten i huvudet!

– Med Bygglet slipper jag ha allt i huvudet. Nu blir alla våra leverantörsfakturor automatiskt skannade, tolkade och hamnar rätt direkt. Jag har också stenkoll på min fakturering, och kan koppla ihop fakturorna med rätt projekt, och också skicka dem vidare till bokföringen. Det gör att jag har god kontroll på likviditeten, och hela tiden kan följa vad är upparbetat och vad som är fakturerat.

– Utan Bygglet hade jag nog i inte varit i byggbranschen, faktiskt! Det underlättar jättemycket för mig varje dag, och ger mig den projektkontroll jag behöver.

Accept Byggnads i Västra Frölunda är en byggentreprenör som erbjuder snickeri- och träarbeten. Företaget är grundat 2011 och sedan dess stadigt ökat i omsättning och antal anställda.

Anställda: 6 st
Omsättning: 18 miljoner (2015)

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!