Johan vann EM-resan: ”Skithäftigt, jag visste inte ens att jag var med i en tävling”

Vinnaren av rekommendationstävlingen heter Johan Torin på Elector AB. I höstas fick Bygglets kunder möjlighet att rekommendera in nya kunder till oss. Om företaget sedan blev kund deltog man i utlottningen av en fotbollsresa till EM i Dublin. För Elector blev det därför dubbla vinster där Christian och Johan också gläds åt lägre årsavtal, en förmån alla Byggletkunder har som rekommenderar in nya kunder till oss!

 

Hallå Johan och grattis! Kände du verkligen inte till tävlingen?

– Nä, jag rekommenderade bara Bygglet till en firma som jag hade varmt om hjärtat. Fredagen efter var jag på väg till sommarstugan och så plingade det till på Facebook: ”Johan Torin har vunnit.” Va? Vad har jag vunnit, tänkte jag. Det var skithäftigt, jag visste inte ens att jag var med i en tävling.

Berätta om vinsten?

– Det är en fotbollsresa. Så i juni ska jag och min fru åka till Dublin och se Sveriges andra match i EM. Det har alltid varit en dröm att åka till Irland faktiskt.

Det ryktas om att du ska trycka upp en egen Sverigetröja med Bygglets logotyp för egna pengar?

– Ja, Bygglet ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag brukar säga att jag har tre viktiga saker i mitt liv: etta är barnen, tvåa kommer Bygglet och på tredje plats kommer frugan, efter Bygglet. Nä, skämt å sido, men jag tänkte att jag och frugan får representera Bygglet lite. Så det blir både Bygglets och Electors logga på bröstet. 

Tur i både kärlek och spel alltså. Brukar du spela och vinna?

– Inte alls. Vi är fem stycken på firman och alla spelar på hästar och annat utom jag. För några veckor sedan sa jag till dom att sluta slösa pengar på spel. Ni kommer ändå aldrig att vinna något, sa jag. Men om man inte spelar kan man ju inte vinna, sa dom, så du kommer definitivt aldrig att vinna något, Johan! Och så vann jag detta, haha.

Stort grattis till Johan önskar vi på Bygglet! Håll utkik efter fler tävlingar, förmåner och fina vinstchanser hos oss framöver.