”Bygglet är det bästa programmet vi någonsin har köpt.”

Jessica Andersson, ekonomiansvarig på Techtak i Småland, Värnamo

– Innan Bygglet saknade vi en tydlig struktur för offerter, och vi kunde inte heller följa projekten på ett enkelt sätt. Vi hade allt i pappersform, och det tog tid att leta reda på rätt offert eller faktura – om den ens fanns där.

– Med Bygglet har vi en tydlig dokumentation över varje projekt. Som ekonomiansvarig uppskattar jag att ha koll på alla offerter, och att lätt kunna hitta kundfakturor i systemet. Detsamma gäller när jag ska hitta och skanna fakturor för ett projekt och enkelt kan se vilket material som har använts. Och med tidsregistrering och personalliggare går det snabbare att få in all information för fakturering.

– Utan Bygglet hade vi…jag vet inte. Vi använder det varje dag, så det är ett jätteviktigt program för oss. Min chef tycker att Bygglet är det bästa programmet vi någonsin har köpt. Vi är med andra ord väldigt nöjda kunder!

Techtak i Småland har huvudkontor i Värnamo, och är specialister på takläggning. Med hela 35 års erfarenhet erbjuder de såväl nyproduktion som renovering och service, både i Sverige och i projekt utomlands. Techtak ser punktlighet och pålitlighet som sina främsta konkurrensfördelar. 

Anställda: 18 st
Omsättning: 48 miljoner (2015)
Webbplats:
www.techtak.se

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!