Integrationspartners

Bygglet kan enkelt kopplas till flera andra system som du kanske använder, så som ekonomi- och lönesystem. Du har också möjligheten att sälja dina fakturor direkt i Bygglet och som företag i elbranschen får du flera mallar från vårt systersystem El-Vis.

Ekonomi- och lönesystem

Ekonomisystem
I Bygglet gör du enkelt kopplingar till bokföringsprogram från Visma, Fortnox och Björn Lundén. I och med kopplingarna underlättar du ditt egna arbete eller arbetet med din ekonomiavdelning eller bokföringsbyrå.

               

Lönesystem
Bygglet går enkelt att koppla till alla löneprogram som följer PAXml-standard inklusive Visma lön, Hogia Lön, Hogia ByggLön.

               

Så här funkar det
– Synka fakturor – både kundfakturor och leverantörsfakturor.
– Överföra utlägg och arbetad tid inom ett visst projekt.
– Skicka timmar direkt till ditt löneprogram.

Kontakta vår support för att få igång kopplingen.

Läs mer här

Bygglet + EL-VIS = högspänning!

Vi vill gärna presentera vårt systerbolag, El-Info som tillhandahåller El-Vis programmen. De erbjuder värdefull information om lagar och regelverk, mallar för egenkontroller och riskhantering, kabeldimensionering och kalkylering för just elbranschen.

För dig som Bygglet-kund innebär samarbetet med EL-Info att du i elbranschen förmånligt får ta del av El-Infos stora kompetens och nätverk kring el.

Så fungerar det:
Samarbetet innebär det stora fördelar, eftersom vi nyttjar varandras styrkor och breddar våra erbjudanden. Just nu får du tillgång till två av El-Vis nyckelmallar om man har Formulär i Bygglet, Kontroll före idrifttagning och Överlämning av anläggning – båda skapade och kontrollerade av EL-VIS. För att aktivera mallarna, kontakta supporten på support@bygglet.com.

Läs mer om El-Vis här

Sälj dina fakturor direkt i Bygglet

Du vet säkert hur det är. Långa projektcykler är snarare regel än undantag i byggbranschen. För att inte tala om att det ibland tar en hel tidsålder att få betalt av den där kunden. Det gör att många företagare ligger sömnlösa och oroar sig för hur man ska få fram pengar till löner och leverantörer.

Men innan du hinner sälja familjens katt till läkemedelsforskningen kan det vara bra att känna till ett annat sätt att få in pengar snabbt: Sälj din faktura-knappen i Bygglet.

Så fungerar det:
Ingen faktura säljs förrän du har tecknat ett avtal med vår samarbetspartner Factoringgruppen. Första gången du trycker på knappen “Sälj din faktura” är det därför bara en intresseanmälan och du förbinder dig inte till något. Vår partner Factoringgruppen ringer helt enkelt upp och stämmer av hur ditt behov ser ut. Om du vill bokar vi gärna ett personligt möte och går igenom dina frågor.

När avtalet är på plats är det bara att trycka på Sälj din faktura nästa gång du behöver boosta likviditeten.

Läs mer om Factoringgruppen här