”Jag betalar 50 000 kronor mindre för min revisor nu!”

Calle Fröje, vd på Kungsbacka Sten & Entreprenad

– Innan Bygglet hade vi ett annat projektverktyg, som faktiskt var gratis. Ändå fick vi lägga åtskilliga timmar på kontorsarbete; det gick massor av tid till att sprätta kuvert och hantera papper. Att koppla rätt faktura till rätt projekt tog oss mycket tid. Och vår externa revisor hade massor att göra för oss.

– Med Bygglet sparar vi tid. De 40 timmar i månaden som jag tidigare fick lägga på manuellt pappersarbete kan jag nu använda på bättre sätt. Och kostnaden för min revisor har gått ner med 50 000 kronor per år; de gick över till ett fast pris eftersom jag nu skickar jag allt de behöver via Visma, som vi integrerat med Bygglet. Snacka om skillnad!

– Utan Bygglet hade vi tänkt kortsiktigt och gjort saker på sätt som bara tar onödigt mycket tid. Med Bygglet blir det billigare i längden, och vi kan jobba mycket mer effektivt.

Kungsbacka Sten & Entreprenad utför alla typer av markarbete: till exempel dräneringar, stenarbeten, murar, trappor och gräsmattor. Företaget bygger också altaner och uterum. De vill ”tvätta bort hantverkarstämpeln genom att vara tydliga, punktliga och noggranna från början till slut”.

Anställda: 10 st
Omsättning: 12 miljoner (2015)
Webbplats:
www.kungsbackasten.se

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!