Bygglets blickar går mot Malmö, öppnar nytt kontor

Bygglet växer så det knakar och då kundbasen ökat stort bland mindre och medelstora byggföretag i Skåne tog Bygglet beslutet att öppna ett kontor i Malmö. Nu finns fina möjligheter för nya och befintliga kunder att komma närmare sitt viktigaste verktyg – Bygglet.

– Hjärtat i Bygglets verksamhet har alltid handlat om att förenkla hantverkarnas vardag och göra dem mer framgångsrika och lönsamma och nu lyfts våra blickar även mot företag i Skåne. Sedan 2017 har vi ökat vår kundbas med 40% vilket gjorde att vi tog beslutet att öppna ett kontor i Malmö, säger Magnus Buregård, försäljningschef på Bygglet.

Bygglet är ett mjukvaruföretag med missionen att bli hantverkarnas viktigaste verktyg och tillhandahåller ett molnbaserat projektverktyg som hanterar alla delar kring kundernas projekt, från offert till faktura. Bygglet hjälper sina kunder att bli bättre, effektivare och framför allt, få mer tid till sin egen verksamhet.

– Att lägga ett kontor i Malmö är en otrolig möjlighet för oss att kunna bjuda in nya och befintliga kunder till oss på Bygglet. Från kontoret kommer man snabbt ut på någon av ringvägarna runt Malmö så det är enkelt att hitta hit. Här sitter jag i en familjär och inspirerande miljö där det finns allt för att mina besökare ska känna sig välkomna, säger Peter Szabo, säljare på Bygglet i Malmö.

Välkomna till vårt kontor i Malmö på Stadiongatan 65. För vägbeskrivning klicka här.

Peter Szabo, säljare på Bygglet når du på tel: 072-050 36 10 mail: peter.szabo@bygglet.com