Bygglet – nu ett av världens 50 mest spännande tillväxtbolag

Bygglet erbjuder ett digitalt projektverktyg som gör vardagen enklare för svenska hantverkare. Nu prisas startup-bolaget internationellt av The Silicon Review som placerar Bygglet på listan ”50 Best Companies to Watch 2019”.

The Silicon Review är tech- och affärsindustrins mest tongivande plattform. De lyfter fram innovativa affärslösningar och tekniska hjälpmedel som skapar bättre förutsättningar för företag världen över. I dagarna utsåg de Bygglet till ett av världens 50 företag att hålla koll på framöver.

Bygglet har tidigare prisats av både Dagens Industri och Financial Times för sitt arbete med att göra byggbranschen effektivare, enklare och mer lönsam. Enligt The Silicon Review får Bygglet utmärkelsen eftersom projektverktyget minskar mängden pappersarbete och tappade timmar, vilket gör det möjligt för kunderna att hänga med i byggbranschens hårda krav och allt tuffare konkurrens.

”Vår vision är att växa till följd av att våra kunder blir mer framgångsrika och lönsamma genom att vi underlättar deras vardag.” säger VD:n Hanna Konyi.

Sedan starten 2011 har Bygglet expanderat på alla fronter. Företaget menar att de har sina kunder att tacka för framgångarna – senaste kundenkäten visade att 9 av 10 kunder rekommenderar Bygglet till andra. Det och den senaste utmärkelsen kan vara kvittot på att fortsatt framgång väntar runt hörnet och att Bygglet snart expanderar även utanför Sveriges gränser.

”Kundernas framgång är vår framgång och vice versa. Vi utvecklas hela tiden, mycket tack vare våra kunder som ju är de bästa rådgivarna i utvecklandet av nya tjänster. Utmärkelsen är ytterligare ett tecken på att vi är på väg i rätt riktning – att tack vare nöjda kunder kunna expandera på marknader utanför Sverige” säger Hanna Konyi.

Läs Hanna Konyis intervju med The Silicon Review här: https://thesiliconreview.com/magazine/profile/an-interview-with-hannakonyi- bygglet-ab-ceo/
 

Presskontakt
Katja Widlund

katja.widlund@bygglet.com
072-046 03 95