Bygglet lanserar Gameshow för hantverkare

-Bygglet Challenge släpps 7 juli

Bygglet erbjuder ett digitalt projektverktyg som gör vardagen enklare för svenska hantverkare. Nu lanserar man gameshowen Bygglet Challenge i samarbete med sin kund, Trillingbygg AB, som visar hantverkarnas utmaningar i yrkesvardagen. – Allt det jobbiga med att driva eget, men på ett nytt kul sätt, säger Bygglets marknadschef. Hjärtat i Bygglets verksamhet är att förenkla hantverkares vardag, genom mindre pappersarbete och färre tappade timmar, så att de kan hänga med i byggbranschens hårda krav och tuffa konkurrens – och bli mer framgångsrika och lönsamma.

Nu vill Bygglet visa upp sina funktioner på ett nytt sätt.
“Vi vill visa allt det jobbiga med att driva eget, men på ett nytt kul sätt”, säger Katja Widlund, marknadschef på Bygglet.

Släpps på bygglet.com
I Bygglet Challenge följer vi trillingsnickarna från Trillingbygg AB, kända från SVT-programmet 1/2 rum och kök. De utmanas i flera olika roliga tävlingar med fokus på de utmaningar som hantverkare ställs inför när man driver projekt. Serien har fyra avsnitt som alla släpps på bygglet.com den 8 juli. “Det känns riktigt spännande att utforska ett nytt sätt att kommunicera, där vi nu pratar med våra kunder genom en rolig gameshow. Här finns något för alla som älskar ett gott underhållningsprogram med kluriga utmaningar”, avslutar Katja Widlund. Se trailer och alla fyra avsnitt på www.bygglet.com/bygglet-challenge

Om Bygglet:
Bygglet tillhandahåller ett projektverktyg som håller ordning på företagens arbetstimmar, inköp och kostnader. Systemet hanterar allt i projekten och kan nås både via dator och app. Företaget prisades internationellt under 2019 när The Silicon Review placerade Bygglet på listan ”50 Best Companies to Watch
2019”. Man har tidigare även prisats av både Dagens Industri och Financial Times för sitt arbete med att göra byggbranschen effektivare, enklare och mer lönsam.

Presskontakt
Katja Widlund

katja.widlund@bygglet.com
072-046 03 95