Bygglet i nytt samarbete med Automile

Många har efterfrågat en elektronisk körjournal hos Bygglet och äntligen har vi goda nyheter. Tack vare vårt samarbete med vårt systerbolag, Cordel, har vi lyckats teckna ett nordiskt partneravtal med Automile.

Automile är idag en av de ledande aktörerna inom elektronisk körjournal och spårsändare och uppfyller alla skatteverkets krav samt erbjuder en smidig fleet management-lösning för att få bättre kontroll på hela fordonsflottan. Automile är enkelt att använda och du kommer igång direkt. Installation av Automile sker på några sekunder och sker utan att du behöver krångla med kablage, programinstallation, blåtandsinställningar eller SIM- kort. Så snart du installerat Automile i bilen får du tillgång till dina resor via Automile´s smarta mobil och webapplikation.

Som Byggletkund får du ett rabatterat pris på körjournalstjänsten hos Automile som varar så länge man är kund hos Bygglet. Rabatten är beroende av hur många bilar man vill ansluta, så det bästa är att man kontaktar Automile direkt och hänvisar till att man är kund hos Bygglet.

Så här gör du:

  1. Gå in på Automiles hemsida https://automile.se/contact/sales
  2. Skriv in kod “Bygglet2019” i fältet “Hur kan vi hjälpa till”