Bästa apparna för byggbranschen

Din mobil är ju en hel verktygslåda som dessutom alltid ryms i din ficka. Nedan har vi fått in lite tips från några av våra kunder kring de appar som de uppskattar allra mest. Har du någon app du uppskattar och som du vill dela med dig av? Tipsa oss gärna via mail på info@bygglet.com.

Så ladda ner och kom igång!

Bygglet

Ditt viktigaste verktyg har du alltid med dig i mobilen. I Bygglets app kan dina medarbetare direkt se i sin mobil vad som behöver göras och på vilken plats. Du kan lägga till checklistor med arbetsordern och de kan med bilder ladda upp vad de gjort under dagen samt enkelt rapportera in sina timmar i appen.

Ladda ner: iOS
Ladda ner: Android

Lathunden

Av Svenskt Trä

Lathunden app är gratis och ett smidigt arbetsverktyg för dig som arbetar med trä. Med Lathunden får du direkt i mobilen veta vilka dimensioner som krävs för altan-, golv- och takbjälkar samt takstolar i olika situationer samt virkesåtgång för bland annat spontat virke, lockpaneler och reglar.

Ladda ner: iOS
Ladda ner: Andriod

Triangelsolver

Av William Jockusch

Enkel app där du kan räkna ut vinklar och diagonaler. Helt gratis och reklamfri app.

Ladda ner: iOS
Ladda ner: Andriod

VELUX Roof Pitch

Av VELUX

Använd VELUX Roof Pitch-appen för att mäta vinkeln på ditt tak och därmed ditt val av takfönster.
Storleken, höjden och placeringen av takfönstret måste justeras enligt takets vinkel, dvs ju lägre takvinkel,  desto längre fönster. Vidare bör fönstret placeras ca 200cm ovanför golvhöjd.

Ladda ner: iOS
Ladda ner: Andriod

WhatsApp

Av WhatsApp Inc

Gratis app som använder din uppkoppling (4G/3G/2G/EDGE eller Wi-Fi). Chatta och kommunicera med alla på företaget, snabbt och smidigt.

Ladda ner: iOS
Ladda ner: Andriod

Tips-tack till Tommy Bitsch på HB Bygg och Mihkel Laks på Göaf Bygg!

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!