”Med Bygglet jobbar alla mer effektivt – och det ger resultat!”

AnnaCarin Johnsson, projektassistent på Joncon Byggservice och Joncon Måleri, Växjö

– Innan Bygglet gick det inte alltid så smidigt att samarbeta. Det var mycket papper att hantera, och tidrapporteringen riskerade att bli släpande; det var omöjligt att ha löpande koll på hur det går i varje projekt. Idag använder vi verktyget både för måleriverksamheten och för byggföretaget.

– Med Bygglet jobbar vi alla mer effektivt. Medarbetare som är ute på jobb kan se vilka projekt som är aktuella och vilka som är nyinkomna. De kan enkelt rapportera in sin tid varje dag eller varje vecka, och slipper skriva timmar på papperslappar. Hela fakturahanteringen – från inrapportering till bokföring i Fortnox – är mycket säkrare och snabbare.

– Utan Bygglet hade vi fortsatt att ha bristande koll på våra projekt, våra timmar och våra fakturor. Det i sig ger ju ett sämre resultat och en svårare administration. Så Bygglet gör definitivt stor skillnad!

Joncon Byggservice och Joncon Måleri i Växjö utför nybyggnationer, renoveringar samt om- och tillbyggnad för företag och privatpersoner. Inom måleriverksamheten erbjuder företaget målning och tapetsering. Deras vision är att skapa stolthet: hos kunden, hos leverantörer och över de jobb som Joncon-medarbetarna utför.

Anställda: 20 st (byggservice) samt 15 st (måleri)
Omsättning: 46 miljoner (byggservice) samt 11 miljoner (måleri) (2015)
Webbplats:
www.joncon.se

Få massor av inspiration, nyheter, förhandsvisning av kommande funktioner och tips direkt i din inkorg varje månad!