Bygglet, Gasellvinnare för tredje året i rad!

Bygglet blir Gasellföretag 2018

För tredje året i rad utser Dagens Industri Bygglet till ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag 2018. Företagets mål är att erbjuda ett projektverktyg som gör hantverkarens vardag mer effektiv, enkel och lönsam.

Projektverktyget riktar sig till små och medelstora företag i byggbranschen där Bygglet erbjuder ordning på företagets arbetstimmar, inköp och kostnader. Systemet hanterar allt i projekten och kan nås både via dator och app.

– Tack till alla er fantastiska kunder som valt Bygglet och tack till våra leverantörer och anställda som alla har en del i den här Gasell utmärkelsen, säger Hanna Konyi, Bygglets VD.

Hanna berättar att man nu satsar stort på vidareutveckling av projektverktyget.

– Vi har stärkt upp utvecklingsteamet vilket innebär att vi kan släppa nya funktioner mycket smidigare och underlätta vardagen för våra kunder. En ny funktion som redan har släppts i år är Egenkontroller och Riskanalys, vilket innebär att hantverkaren nu kan bli ännu mer effektiv och utföra sina Egenkontroller digitalt via Bygglets app, säger Hanna.

För Hanna är det viktigt att kunderna känner sig trygga med systemet och Bygglet erbjuder därför kostnadsfri utbildning och support.

– Vi vill vara en del av kundens vardag och utmaningar och alltid finnas tillgänglig när vi behövs. Till vår support ska man känna att man kan man ringa så mycket man vill med både små och stora frågor, säger Hanna.

Bygglets vision är att vara marknadsledande i Sverige med ett projektverktyg för byggbranschen, ligga i framkant med utveckling samt erbjuda sina kunder förstklassig support. Det innebär att Bygglet fortsätter satsa för fullt med målet att underlätta hantverkarens vardag och fortsätta driva tillväxt i Sverige.

Ort: Huvudkontor i Göteborg, försäljningskontor även i Stockholm och Malmö
VD: Hanna Konyi
Verksamhet: Projektverktyg för byggbranschen
Omsättning 2017: 32 Mkr
Antal anställda: 37 st

Ladda ner PDF
Ladda ner bild

Presskontakt
Katja Widlund

katja.widlund@bygglet.com
072-046 03 95